Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://boyabatmevlanamtal.meb.k12.tr
Adres : CAMİİKEBİR MAH. PANAYIR TEPE CAD. KIZ MESLEK LİSESİ BLOK NO: 8 BOYABAT / SİNOP
VİZYON : Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, mesleki eğitimi ve kalitesi dolayısıyla tercih edilen, takım ruhuna sahip, bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, geleneksel kültürümüzden kopmadan, evrensel eserler ve projeler ortaya koyan, mesleki eğitimde örnek ve önder bir kurum olmaktır.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, sosyal hukuk devletini ve evrensel değerleri özümsemiş, çağın gerektirdiği mesleki donanıma sahip, girişimci, yenilikçi, birikim ve yeteneklerinin farkında, öğrenmeyi öğrenmiş bireyler yetiştirmek ve onları yüksek öğrenime hazırlamak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.15-17.10